Ohje

Linkit

Kaikki punaisella värillä korostetut tekstit ovat linkkejä artikkeleihin tai artikkelikokoelmiin. Etusivulla näytetään 10 uusinta blogikirjoitusta eli artikkelia. Viimeisimmät artikkelit otsikon alta haluamaasi artikelin otsikkoa viiden uusimman kirjoituksen joukosta.

Kirjoittajan muut artikkelit ja avainsanat

Klikkaamalla bloggaajan nimeä voit avata kaikki kirjoittajan artikkelit. Vastaavasti esimerkiksi avainsanaa “yleisötilaisuus” klikkaamalla näytetään ne artikkelit joiden avainsanoiksi kyseinen sana tai sanajoukko on valittu. Sivun oikeassa reunapalkissa on avainsanojen luettelo. Tämä toimii samalla periaatteella; klikkaa haluamaasi avainsanaa avataksesi kyseisen avainsanan omaavien artikkelien kokoelman luettelomuodossa.

Artikkelien kommentointi

Toivoisimme, että lukijat osallistuvat keskusteluun ja jättävät kommentteja tai palautetta artikkeleista. Kommentin voi jättää klikkaamalla “JÄTÄ KOMMENTTI” artikkelin lopusta avainsanalistan jälkeen. Voit kirjoittaa nimimerkillä, mutta sähköpostiosoite on pakollinen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista! Kommentit menevät toimituksen luettavaksi ja toimitus myös pyytää artikkelin kirjoittajaa vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin ja samalla myös kommenttisi julkaistaan. Jos et halua, että palautettasi näytetään sivuilla, ole hyvä ja mainitse siitä kommenttia kirjoittaessasi. Artikkelien kommentointimahdollisuus sulkeutuu määrätyn ajan kuluttua vanhojen artikkelien osalta.

RSS

RSS (lyhenne sanoista Really Simple Syndication) on XML-kieleen perustuva verkkosyötemuoto. Sitä käytetään usein päivittyvän digitaalisen sisällön julkaisemiseen. RSS-sisällön käyttäjät käyttävät ohjelmia, joita kutsutaan lukijoiksi. Käyttäjä tilaa syötteen antamalla lukijalleen linkin syötteeseen, jonka lukijaohjelma voi sitten tarkistaa uuden sisällön varalta. Jos uutta sisältöä on tullut edellisen tarkistuksen jälkeen, lukijaohjelma hakee kyseisen sisällön ja näyttää sen käyttäjälle. Erillisten lukijaohjelmien, kuten Amphetadeskin, Akregatorin ja Bloglinesin lisäksi RSS-syötteitä voi lukea mm. Google Chrome-, Firefox-, Safari-, Opera-, OmniWeb-, Flock- ja Internet Explorer -selaimilla. (Wikipedia, 2014)

Blogin RSS-osoite on http://www.satapelastusblogi.fi/feed/.

Kysy lisää

Kysy lisää kirjoittamalla tähän artikkeliin kommentti tai kysymys tai lähetä sähköpostia osoitteeseen toimittajat(at)satapelastusblogi.fi