Bloggaajaesittelyssä Jyri Leppäkoski

Moi!

Olen 51v sporttinen pelastuspäällikkö kehittämis- ja hallintoyksiköstä. Istun Kanta-Porin kolmannessa kerrokseen ”kulmahuoneessa”.  Koulutukseltani olen hallintotieteen maisteri. Olen luonteeltani sosiaalinen, avoin ja joustava, mutta myös haasteista nauttiva, määrätietoinen ja luotettava.

Perheeseeni kuuluvat vaimoni Ulla-Maija, sekä poikamme Miro 23 v. ja Roni 22 v. Pojat ovat jo eri paikkakunnalla opiskelemassa, joten iltaisin aikaa jää jo enemmän omille harrastuksille. Pyrinkin harrastamaan monipuolisesti liikuntaa ja mökkeilemään aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Oma mielenkiintoinen ikuisuusprojektini on vanhan hirsitalon kunnostus.

Työhistoriani alkoi Porin palolaitokselta vuonna 1981, jolloin tulin kesätöihin palomieheksi, Porin kaupungin palvelukseen.  Porin palolaitoksen ja Satakunnan pelastuslaitoksen lisäksi olen työskennellyt Vaasan pelastuslaitoksella palomestarina 1997 – 2002, Satakunnan hätäkeskuksessa viestipäällikkönä 2002–2003 sekä teollisuuspalopäällikkönä Olkiluodon ydinvoimalaitoksella 2003–2011. Nykyisessä tehtävässäni olen ollut helmikuusta 2011. Pelastuspäällikkönä minun tehtäviini kuuluvat maakunnallinen hälytysvalmiuden ylläpito ja kehittäminen, operatiivinen suunnittelu, pelastustoimen maakunnallinen varautuminen ja pelastustoimintaosaamisen kehittäminen Satakunnassa.

Viihdyn alalla loistavasti ja kaikki uusi aina viehättää pelastuslaitoksella. Siksi oli helppoa innostua mm. tästä blogikirjoittamisesta.

Jyri Leppäkosken artikkelit